onsdag 8. februar 2012


Skrevet for noen dager siden...

Gjett hvor vi er??!!!! Og gjett hvor vi skal????
Egentlig skulle vi nå ha sittet på flyet fra Brussel, med en bollywood film på snurr og herlig indisk flymat. Men vi er altså ikke det, nei vi er faktisk fortsatt på Gardermoen, 6 timer etter vi egentlig skulle ha forlatt Norge. Glade og fornøyde ankom vi Gardermoen tidligst av alle, tok oss også litt tid til fotografering og løping. Sjekket inn og ventet i spenning på ombordstigning.
Kari-Anne trodde uflaksen på turen ville være den lille gutten som satt bak henne og sparket som en sprellemann og koste med Ingrids hår, men der tok vi feil.
Etter 1,5 timer i et iskald mini fly hvor det ble servert enda kaldere vann og det kun fantes to stk tepper, ble vi fortalt at motoren var ødelagt og at vi skulle forlate dette fantastisk flyet.
Vi ble møtt av en flyvertinne som hadde brukt store deler av morgentimene på sitt fancy hår og som egentlig ikke brydde seg om at hun skulle lede flokken videre til HVOR???

Så havnet vi ved bagasjebåndene og fikk tilbake våre tursekker, for så å gå opp i 2.etasje hvor vi skulle få nye billetter. Det ble en lang periode med trøtte ansikter som ikke hadde lukket øynene på over et døgn og lite informasjon. Livet som student er ikke lett, blir ikke prioritert når vi ser ut som halvtrøtte dopmisbrukere med ringer rundt øynene…
Etter tårefulle samtaler og et rop om hjelp til flybookerne fikk vi endelig våre nye flybilletter… VI SKAL TIL MOSKVA!!! Og gleder oss til å bli servert kaviar og vodka på flyet. Så lander vi i New Delhi hvor vi kanskje må sjekke inn på nytt, men det er noe vi ikke tenker på akkurat nå, det kan jo egentlig ikke bli så mye verre så vi er forberedt på det meste.
Turen som egentlig skulle starte 06:40 i dag og avslutte 00:15 lokal tid i India blir en smule lenger, vi ankommer Pondicherry i morgen 4.februar klokken 14:00…håper vi. Det vil si at vi skal gjennom en reise på 26 timer og vi gleder oss som bare det. Freshe og fine føler vi oss også og kroppen er full av energi, føles som om vi har reist i flere timer men vi har egentlig bare forflyttet oss 100 meter lenger inn i lokalet.
Ønsk oss lykke til da folkens, så blogger vi fra leiligheten… hvis vi kommer oss dit!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar