mandag 13. februar 2012

Vi er igang

Dagene i Pondi går kjempe fort, og vi skjønner ikke at vi alt har vært her 10 dager. Det er så mye vi har lyst til å gjøre, men tiden går så fort, men vi lever i nuet og alle er enige i at vi har det helt fantastisk, det er viktig å sette seg ned og tenke litt på det.

De siste dagene har vi ikke hatt noen intervjuer, men vi har slappet av og gjort litt andre ting.
På lørdag bestemte vi oss for å ta oss en fridag for å slappe av og samle krefter til nye eventyr. Vi slappet alle av hjemme før Cecilie, Marit og Ingrid dro til den fransk delen for å sitte på internett og titte itt rundt i butikkene der, mens Kari-Anne gikk litt rundt alene. Det er ikke noe problem å gå rundt alene i Pondicherry på dagtid så lenge man passer seg for trafikken og drikker nok vann. Midt på dagen er det utrolig varmt og en 2liters vannflaske går fort ned.
På kvelden dro vi til Surguru(vårt stamsted) hvor vi møtte noen fra det andre huset, bestilte take-away og ble med til The Barbie house, hvor vi satt på gulvet med stearinlys og spiste og koste oss.

På søndag sto vi opp ganske tidlig for å rydde leiligheten. Marit og K-A dro ut for å kjøpe inn litt frukt og sweets til Nirmala skulle komme. Nirmala er hoved kontaktpersonen vår og skal hjelpe oss med å komme i kontakt med de vi ønsker å intervjuet. Det var utrolig koselig å møte Nirmala og hun er en veldig flott kvinne og vi setter stor pris på hjelpen vi får fra henne. Ceicilie og Ingrid ble med Nirmala på litt shopping og sightseeing i Pondi, mens K-A og Marit dro på søndagsmarkedet i M.G street. Var en helt fantastisk opplevelse, 2 km lang vei stappfull av boder og mennesker, selgere som ropte og transportmidler som prøvde å komme seg frem igjennom folkehavet, i det ene sekundet luktet det blomster, så urin, så fantastiske krydder og noen ganger en blanding av alt.Nå skal vi sette oss ned å skrive en liste over eventuelle intervjuobjekter vi ønsker å snakke med som vi skal sende til Nirmala, vi skal også lage intervjuguider til de forskjellige personene, så vi må være produktive. Vi har mye å forberede for neste uke drar vi til Gingee( en by 2 timer utenfor Pondi) hvor vi skal være i 3-4 dager, vi har blitt invitert til å bo hos Nirmala. I gingee skal vi prøve å få gjort ganske mange intervjuer og vi gleder oss veldig mye til dette oppholdet.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar