torsdag 16. februar 2012

En dag med luksus?

I går bestemte vi oss for å ta en fridag, og valgte derfor å oppsøk den lukeriøse delen av India. Vi dro tidlig avgårde med to tuktuker til Kailash hvor kulturstudier har sine forelesninger, det er et stort og vakkert resortområde rett ved stranden. Det er det som er med India, på under 30 min kan du komme deg fra folketrange gater med fattigdom og virkeligheten til et rolig 5 stjernes resort hvor alt er vakkert og det "ekte" India ikke eksisterer.
Dro først ned til standen hvor vi badet og koste oss, før vi dro opp til bassenget og leide hver vår solseng. Lå her i flere timer og stekte i solen( innsmurt med solfaktor 30)
Fikk også erfart i dag at det dyreste og fineste ikke alltid er det beste. Ute på resorten spiste vi middag, og vi kan med hånden på hjertet si at både mat, betjening og servicen er mye bedre på den lokale og billige restauranten vår i sentrum.

Kvelden ble en skuffelse, for når vi kom hjem oppdaget vi hvor solbrente vi hadde blitt, tross store mengder solkrem. Indisk sol er utrolig sterk, og vi har nå lært at hvit nordisk hud ikke skal ligge å steke i 4-5 timer i strekk. Alle utenom Marit så ut som nykokte hummere, og vi brukte all energi til å smøre oss inn med aftersun og naturell yoghurt....
Fikk oss en ny overraskelse når vi så en kakkerlakk krype over badegulvet i første etasje, Marit og K-A løp så fort de bare kunne opp i trappen og ropte på Cecilie som måtte leke katt og mus med kakkerlakken helt til den måtte gi tapt for hennes harde hånd.
Så i dag har vi hatt storrengjøring av leiligheten og håper vi kan sove trygt i natt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar