mandag 20. februar 2012

Som Randi pleier å si:

Har ikke blogget på en stund, Marit og K-A har vært syke, men er på bedringens vei så har vært ganske mye hjemme, men det har jo skjedd ting forde.

Vi har vært på biblotektet som ligger i den franske delen, et utrolig fint sted hvor det er kald og godt å være, er veldig stille omgivelser så er deilig å sitte der å lese. Fant mye bra litteratur som vi kan bruke i oppgaven, så vi skal sette av flere dager til å lese der.

Har også vært en tur innom et ashram og det var en fantastisk opplevlse. Var veldig spesielt og deilig å føle på stillheten, ute på gaten er det alltid masse lyder, men der inne er det stille og rolig samtidig som det er masse mennesker rundt deg.

Dro innom Elefanttemplet på vei hjem, og Cecilie ble "velsignet" av elefanten "Frank"

Vært å kjøpt bøker
 
Fått skreddersydd bukser:

Kjøpt frukt:
Og fått oss venner:

Her om dagen hadde vi også intervju med to flotte indiske studenter hjemme i leiligheten vår. Ble sittende lenge etterpå å snakke litt sammen, og ble også invitert på "baby-shower" neste uke hos hun ene som skal arrangere dette for en venninne. Vi gleder oss masse!
 

I går hadde jeg(Kari-Anne) bursdag og hadde en fantastisk dag takketvære 3 fantastiske jenter som gjorde dagen bedre en best!
Våknet opp til tre vakre stemmer som kom inn på rommet 07:00 med bursdagshatter og sang for meg. Så hadde de pyntet opp leiligheten med ballonger og farger, og ordnet med gaver og et kort med mange fine ord. 
 De hadde det tydligvis veldig morsomt under forberedelsene om natten..


På kvelden dro vi ut å spiste med husverten vår og det var utrolig koselig. 

 

2 kommentarer:

  1. Det er så morsomt å lese og å se bilder av hva dere fyller dagene med;) Klem fra Marit sin Storesøster Inga.

    SvarSlett
  2. Hurra for kommentar! Så koselig at du følger oss:)

    SvarSlett